se kjæresten min er en gumiho (2010) sub indonesia

Se streaming koreansk drama My Girlfriend Is a Gumiho full episode med indonesiske og engelske undertekster her.

Med skuespilleren Lee Seung-gi som nå spiller i det siste koreanske dramaet med tittelen Vagabond, Kjæresten min er en Gumiho er en koreansk dramaserie utgitt i 2010.

Dette koreanske dramaet har en ganske unik historie og komedieelementer i den, og synes å være ganske gal for K-Drama-fans.

Vel, for de av dere som er nysgjerrige på å se dette dramaet, er det bedre å først referere til følgende sammendrag, gjeng!

Synopsis Koreansk drama Kjæresten min er en Gumiho

Dramaet My Girlfriend Is a Gumiho forteller historien om kjærlighetsforholdet mellom Cha Dae Woong (Lee Seung-gi) og den koreanske mytologiske revformede skapningen kjent under navnet Gumiho (Shin Min-ah).

Cha Dae Woong selv er en student fra en velstående familie som drømmer om å bli en actionstjerne som Jackie Chan.

En dag besøkte Cha Dae Woong et skummelt gammelt tempel etter at han prøvde å rømme fordi han ble tatt for å bruke skolepenger til å kjøpe motorsykkel.

Ved tempelet frigjør Cha Dae Woong ved en feiltakelse en Gumiho (en legendarisk nihalet rev) fra et gammelt maleri som er fem århundrer gammelt.

Cha Dae Woong, som både var i panikk og redd på grunn av hendelsen, prøvde å flykte. I forsøket på å rømme falt han i en kløft og ble alvorlig skadet.

Fordi han ikke orket å se tilstanden hans, ga Gumiho endelig "Fox Bead"eller den magiske perlen som kan helbrede Dae Woongs sår.

Gumiho, som er ivrig etter å bli et komplett menneske, inngår endelig en avtale med Dae Woong for å hjelpe hverandre med å realisere sine respektive drømmer.

Men etter hvert som forholdet deres ble nærmere, og uventet hadde Dae Woong følelser for Gumiho.

Naturlige forskjeller blir imidlertid en stor mur som blokkerer dem. Hvordan er fortsettelsen av deres kjærlighetshistorie? Vil det ende tragisk?

Interessante fakta om koreansk drama Kjæresten min er en Gumiho

I likhet med andre koreanske dramaer holder My Girlfriend Is a Gumiho selvfølgelig noen interessante fakta i produksjonsprosessen.

Her er noen av disse interessante fakta, gjeng.

  • Bortsett fra å være hovedpersonen, deltok Lee Seung-gi tilsynelatende også i en av dem lydspor dette dramaet som får tittelen Blir gal.

  • Lee Seung Gi og Shin Min Ah spilte begge rollen som Gumiho.

  • Etter å ha en ganske unik historie, fikk dramaet My Girlfriend Is a Gumiho det faktisk vurdering noe som er veldig tilfredsstillende.

  • Så sterk kjemi som vekket mellom de to, Lee Seung-gi og Shin Min-ah til de ble kåret til det beste paret i SBS Award-arrangementet.

  • Dette dramaet har også flere populære koreanske stjerner som Park Shin-hye og andre som cameoer.

Se koreansk drama Min kjæreste er en Gumiho

InformasjonKjæresten min er en Gumiho
Anmeldelser (antall anmeldere)7.8 (2.028)
SjangerKomedie


Romanse

Utgivelsesdato11. august 2010
Antall episoder (varighet)16 episoder (60 minutter)
RegissørBoo Sung Chul
SpillerMin-ah Shin


Min-woo Nei

Med et stort antall episoder, er dette koreanske dramaet et must se for de av dere som ikke er fornøyd med å se filmer med kort varighet.

Vel, for de av dere som er nysgjerrige på hele historien til dette koreanske dramaet, kan du se det koreanske dramaet My Girlfriend Is a Gumiho nedenfor, gjeng. Sjekk det ut!

>>> Se koreansk drama Min kjæreste er en Gumiho <<<

Det var en oversikt og noen interessante fakta om det koreanske dramaet My Girlfriend Is a Gumiho som ble utgitt i 2010, gjeng.

Hva er noen interessante koreanske dramaer du vil se? Skriv svaret i kommentarene nedenfor, ja!

Les også artikler om koreansk drama eller andre interessante artikler fra Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found