regler for overlevelse vs fri ild, hvilken er den beste?

Ikke bare MOBA-sjangeren, for øyeblikket er også Battle Royale Survival-sjangerspillet på vei oppover. Rules of Survival vs Free Fire, hvilken er den beste for deg å spille?

Tast inn året 2018, kampspill mobil varme opp. En gang full av MOBA-sjangerspill, kommer det nå et friskt pust med sin tilstedeværelse Battle Royale survival genre-spill som tiltrekker seg oppmerksomheten til indonesiske spillere.

Akkurat som konkurranse Mobile Legends vs Arena of Valor, Det er også head-to-head i denne sjangeren. Så Jaka vil vurdere det for deg, Regler for overlevelse vs fri brann! Hvilken er den beste?

  • 7 gratis og beste Survival Battle Royale-spill på Android
  • 10 av de beste overlevelsesspillene på PCen du må spille, garantert å være spennende og spennende!
  • Disse 5 Survival Horror-spillene er mer skumle enn Resident Evil

Spilleregler for overlevelse vs sammenligning av gratis brann

Regler for overlevelse og fri brann helt sikkert boom fordi det var inspirert av skrivebordsspillet med tittelen PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG). Dette spillet i seg selv hadde eksplodert på slutten av 2017 og populariteten slo DOTA 2, folkens.

By på spill som er likt, selvfølgelig opplever disse to spillene veldig het konkurranse, spesielt med den økende utviklingen mobil e-sport. Hva er fordelene og ulempene med disse to spennende spillene? Kom igjen, se ApkVenues full anmeldelse!

1. Spill

Fordi de begge er inspirert av PUBG, selvfølgelig disse to spillene tilbyr et lignende spill. Du vil bli tatt ned fra et fly med andre fiender for overleve på en øy som ble slagmarken.

Du blir bedt om å gjøre det samle våpen og overleve fra fiendens angrep for å bli det siste aliaset _ Last Man Standing _ som vil være vinneren.

Hva er så forskjellen? Her kan du se antall spillere i en kamp, ​​gutter. Reglene for overlevelse har plass til opptil 120 spillere eller kanskje 300 spillere i det siste kartet. I motsetning til Free Fire, som for tiden bare kan spilles opp til 50 spillere alene i en kamp.

SE ARTIKLER

2. Grafikk

Når vi snakker om mobilspill, vil det selvfølgelig ikke skilles fra problemet med kvaliteten på grafikken som tilbys. Selv om ennå ikke så sofistikert som PUBG, grafikk er absolutt den første målestokken når du velger et spill.

Her så Jaka at kvaliteten på grafikken som ble brakt Reglene for overlevelse er overlegne sammenlignet med Free Fire som fremdeles har en tendens til å være stiv. I tillegg til den realistiske karakterdesignen og bevegelsene, gir Rules of Survival et utmerket miljø mer ekte sammenlignet med konkurrentene.

3. Kart

I dette Battle Royale-overlevelsesspillet finner du et kart i form av en øy du kan utforske. Hvis du ser på det når det gjelder størrelse, Kart over reglene for overlevelse klart større enn Free Fire.

På den annen side gir Survival-kartet mye elementer av trær og bygninger å gjemme. I mellomtiden har Free Fire en tendens til å ha mye åpent sted.

Hvis du er mer kjærlighetsstrategi og spill lenger, kan reglene for overlevelse være et alternativ. Hvis du vil hoppe og skyte fienden med en gang, er det bedre å bare velge Free Fire.

4. Spillemodus

Det er ikke mye å dekke fra spillemodus som tilbys. Både overlevelsesreglene og fri brann deler for øyeblikket 3 hovedmodus, nemlig Solo, Duo og Squad.

  • Solomodus: du vil spille alene å kjempe mot fiendene rundt deg.
  • Duomodus: du vil spille med en venn å møte andre lagduoer.
  • Troppsmodus: du vil spille i laget mer og håndtere strategier mer fritt.

5. Kontroll

Siden den første har spørsmålet om kontroll vært en bekymring, spesielt i sjangerspill First Person Shooter (FPS) eller Tredjepersons skytespill (TPS) på mobile enheter. Imidlertid med boom dette overlevelsesspillet gjør utvikler jobber hardt for å skape den beste spillopplevelsen selvfølgelig.

Kontrollspørsmål er selvfølgelig ditt eget valg. Til eksternt spill, Overlevelsesreglene er overlegne når det gjelder kontroll. For eksempel å løpe fort eller sikte mot fienden gjennom omfang lettere med skyte-knappen til venstre.

Dette betyr ikke at Free Fire ikke er overlegen når det gjelder kontroll. I følge ApkVenue prioriterer Free Fire nærkamp. Funksjoner automatisk sikte på dette spillet har en tendens til raskere og mer våken i å følge fiendens bevegelser.

SE ARTIKLER

6. Funksjoner

Sett i form av funksjoner, er reglene for overlevelse overlegne ved å presentere chat i spill og stemmechat at bedre. Free Fire selv har allerede denne funksjonen, men den er fortsatt ikke perfekt og har en tendens til å bryte og forsinkelse mens du er i spillet.

Ikke bare det, har reglene for overlevelse i seg selv dedikert stasjonær klient som gjør at du kan spille på PC eller bærbar PC. Har en annen server enn mobilversjonen, PC-versjon av overlevelsesreglene dette gir en spillopplevelse som PUBG. Selvfølgelig uten å bruke penger eller gratis.

Vel, det er det sammenligning av reglene for overlevelse og fri brann som ApkVenue har gjennomgått. Å dømme ut fra vurderingene ovenfor er selvfølgelig overlevelsesreglene bedre enn Free Fire. Men det som er sikkert er at valget vender tilbake til deg, vil du velge å spille Rules of Survival eller Free Fire? Dele din mening i kommentarene nedenfor!

Les også artikler om Spill eller andre interessante artikler fra Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found