5 måter å øke smarttelefonminnet gratis

For de av dere som liker å lagre store og store filer, men minnet på smarttelefonen er ikke nok. Slik øker du smarttelefonminnet gratis ...

Ettersom det er flere og flere kule apper og spill for smarttelefoner, internt minne til og med en 32 GB smarttelefon føles mindre. Spesielt hvis du virkelig liker å ta bilder og lagre videoer.

Egentlig vil de av dere som liker å ta bilder eller lagre videoer være mer passende hvis du kjøper en smarttelefon som er utstyrt med 64 GB eller 128 GB internminne. Men de er dyre. Derfor vil JalanTikus gi deg tips eller hvordan du kan øke smarttelefonminnet gratis.

  • Hvordan utvide internminne for low-end smarttelefoner
  • Minnet er fullt? Slik sparer du 16 GB internt iPhone-minne
  • Full Android-minneløsning, selv om du ikke installerer mange applikasjoner

Hvordan øke smarttelefonminnet

For tiden er smarttelefoner med 8 GB til 256 GB internt minne tilgjengelig i markedet, for eksempel iPhone X eller Xiaomi Mi Mix 2. Men prisen er veldig dyr. I stedet for å kjøpe dyre smarttelefoner med stort internt minne, er det bedre å prøve følgende måter å legge til smarttelefonminne:

1. Bruk Adoptable Storage Feature

En av de kuleste funksjonene den har på Android Marshmallow er Vedtakbar lagring. Denne funksjonen lar deg behandle eksternt minne eller minnekort som internt minne.

Fotokilde: Foto: AndroidCentral

I motsetning til de tidligere Android-versjonene, kan du endre eksternt minne til internminne på Android Marshmallow uten rot. Bare med det eksterne minnet du har, vil det interne minnet på smarttelefonen øke.

2. Google Foto

Fordi du har den beste selfiesmartphonen, er det helt naturlig at du virkelig liker den selfie; til du ikke skjønner at smarttelefonminnet ditt er fullt av selfies. For å fikse dette kan du installere applikasjonen Google Foto for å lagre bilder i Gmail-kontoen din.

Fordelen med Google Foto er at du kan laste opp bildene dine i standardformater ubegrenset. Så ikke vær redd for å løpe ut Oppbevaring. Unikt, hvert bilde av deg kan lastes raskt og lett, uten å måtte bekymre deg for bortkastet kvote.

Google Inc.s apper for bilder og bilder NEDLASTING

3. Google Disk

Google Disk gir 15 GB ledig lagringsplass når du oppretter en Gmail-konto. Du kan lagre bilder, dokumenter, videoer og sanger fritt. Du kan også få tilgang til den fra mange enheter enkelt.

Office Apps og Google Business Tools LAST NED SE ARTIKLER

4. MEGA

Hvis du er en person som ofte lagrer viktige dokumenter på en smarttelefon, er det lurt å bruke den MEGA. Du kan legge til opptil 50 GB smarttelefonminne gratis! Dataene du lagrer i MEGA er garantert trygge, fordi de er strengt kryptert.

Produktivitet Mega Limited Apps LAST NED

5. OTG-blits

Smarttelefonen din er ennå ikke marshmallow og lat å kaste bort kvoten for sikkerhetskopi bilder eller dokumenter på skylagring? Du kan bruke andre metoder enn de som er nevnt tidligere. Du kan bruke den blits som allerede støtter OTG og lagrer data på USB OTG slik at den kan åpnes når som helst og hvor som helst. Imidlertid er prisen på denne OTG-blitsen ganske dyr du vet alias ikke gratis.

Hvordan? Enkelt er ikke måten å legge til minne på denne smarttelefonen? Du trenger ikke være redd for at smarttelefonens interne minne vil gå tom hvis du bruker metoden ovenfor. Forhåpentligvis vil denne artikkelen også kunne gjøre deg mer vennlig med tjenesten skylagring ja!

Fotokilde: Kilde: Droid-Life


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found