10 sexy spill på Android som er forbudt for mindreårige

Av de mange kule Android-spillene i dag, er det spill som er forbudt å vises i Google Play-butikken fordi de anses å være for farlige for mindreårige!

Ikke bare chat-applikasjoner eller sosiale medier, på Android-smarttelefonen din må det også være spill. Saken er at spill på smarttelefoner i dag ikke bare er morsomme å kvitte seg med kjedsomhet, men er også i stand til å underholde med fantastisk grafikk.

Av de mange kule Android-spillene i dag, er det spill som er forbudt å vises i Google Play-butikken fordi de anses å være for farlige for mindreårige!

  • 15 beste Android-spill for Google Cardboard VR
  • 8 Forbudte Android-apper Ikke i Google Play-butikken
  • Ikke det dype nettet, her er de 10 mest forferdelige nettstedene i verden!

Det forbudte sexy Android-spillet

Som du vet er Play Store åpen for alle eiere av Google-kontoer. Så hva skjer hvis mindreårige har tilgang til Play-butikken? Det kan være farlig hvis de installerer følgende forbudte sexy spill:

1. Sexy Girl Kissing

Fra samme tittel må du vite at dette er et voksen-spill som helt klart er forbudt for små barn. Spill Sexy Girl Kissing krever at du tiltrekker deg motsatt kjønn i dette spillet. Hvis det lykkes, får du et kyss!

2. Sexy slange

Som det legendariske Snake-spillet på Nokia 3310-mobiltelefonen, spill Sexy slange krever at du sluker all maten uten å krasje i hans egen kropp. Unikt, jo høyere poeng i dette forbudte sexy spillet, jo sexigere blir det bakgrunn vist.

SE ARTIKLER

3. Sexy Babe Bouncing Boobs

Um, spill Sexy Babe Bouncing Boobs dette kan passe for deg som er akutt singel. Fordi dette spillet vil gi deg fleksibiliteten til å berøre kroppsdelene til karakterene i dette spillet.

Unikt, hver gang du berører skjermen i en bestemt del, vil kroppen til denne spillkarakteren bevege seg. Bare å forestille deg at det allerede vet hvorfor dette spillet er forbudt for små barn?

4. Blås skjørt

Akkurat som Sexy Babe Bouncing Boobs, trener dette spillet deg til å gjøre ondskap. Hvilken, i spillet Blåse skjørt Du kan blåse skjermen for å løfte skjørtet til en sexy jentekarakter i dette spillet. Tenk deg å være uvitende, ikke sant?

5. Sexy Card (kabal)

For de av dere som liker å spille kortspill, må du være kjent med kabal, ikke sant? I motsetning til kabalen i old school Windows, spill Sexy kort er et kabal-spill som selger sexiness, så det er ikke trygt for mindreårige.

Ikke et vanlig kortsett, gir Sexy Card (Solitaire) et spillkortsett med en sexy kvinnelig bildeflate. Hvis du mangler tro, kan det bli fantasimateriale!

SE ARTIKLER

6. Fap Ninja

Hvis dine yngre søsken leter etter et Naruto Ninja-spill, ikke la ham gå seg vill og laste det ned Fap Ninja. Årsaken er at dette er et forbudt Android-spill fordi det viser mange bilder og simuleringer av voksnescener i det.

7. Sexy Finn forskjeller

Det neste forbudte spillet for mindreårige er Sexy Finn forskjeller. I dette spillet må du finne de slående forskjellene i hvert trinn. Unikt, hvert trinn i dette spillet bruker bakgrunn sexy kvinne.

8. Casanova Hotel

Bærende den uformelle sjangeren, dette spillet har en spennende historie med en sensuell sjanger. Du må fullføre utfordringer og minispill i Casanova Hotel for å glede de vakre kvinnene som gir utfordringer i dette spillet.

9. Angrep på Moe

I stedet for å ødelegge en sexy jente, må du faktisk møte sexy og søte fiender Angrep på Moe. Hvordan slå det er enkelt, du må bare trykke på skjermen for å angripe.

10. VGAR

Igjen, dette spillet er spesielt laget for å skjemme bort voksne singler som vil oppleve å ha en kjæreste. Ja, VGAR lar deg ha en virtuell kjæreste. Forutsetningen er at du må spille dette spillet ved hjelp av VR.

Som et VR-spill er dette spillet forbudt fordi det er fullt av sexy nyanser. I begynnelsen kan du velge en sexy jente å date og invitere inn i rommet. Deretter må du snakke med ham og skjemme bort den virtuelle kjæresten din.

Dette er de 10 forbudte Android-spillene som mindreårige ikke bør spille. Bortsett fra å være sexy, er spillene ovenfor også forbudt fordi de er fulle av scener for voksne som ikke er egnet for små barn å spille.

Noen av de forbudte spillene på Android er tilgjengelige i Google Play Store, og noen er blokkert. Vel, har du prøvd det, ikke sant?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found