en enkel måte å legge til RAM på en PC ved hjelp av en intern harddisk

Vil du vite hvordan du enkelt kan øke RAM på PCen?

For tiden øker bruken av PCer. Noen bruker PC skrivebordet for arbeid, og det er også de som bruker den til å spille en rekke morsomme spill tilgjengelig for begge PCene på nett i tillegg til offline. Derfor må de fleste av dere være veldig aktive i å spare penger for å spare penger.Oppgradering slakteavfallskomponentene dine.

Selv om du har byttet ut VGA og endret degOppgradering prosessor, føles det fortsatt mangler. Hvorfor? Fordi det er en komponent du må forbedre. Hva er det? Selvfølgelig Random Access Memory eller ofte forkortet som RAM. Ja, standard PC-er peker vanligvis bare 4 GB RAM. Med så stor kapasitet føler du selvfølgelig fortsatt mangler, ikke sant? Så ApkVenue forteller deg noe unikt, nemlig en enkel måte å legge til RAM på en PC ved hjelp av en intern harddisk.

  • Enkle måter å enkelt kopiere og lime inn Instagram-bildetekster på Android
  • Enkle måter å få varsler hvis det er pokemon rundt deg
  • Enkle måter å spore uautoriserte 4G WiFi modem tyver

Enkle måter å legge til RAM på en PC med en intern harddisk

Faktisk hmm, hvis du har penger, kan du enkelt kjøpe dem fra en datamaskinbutikk for å legge til PC-RAM spill du. Men hva om du var ingen penger lenger? Må du tilbe foreldrene dine for å kjøpe RAM? Eller har du tenkt å stjele? Ikke vær så snill. Gjennom denne artikkelen vil ApkVenue gi den enkleste måten å legge til RAM på en PC uten å måtte bruke penger. Vær oppmerksom på trinnene.

  • Først, høyreklikk på et tomt område i Min datamaskin, og velg det Eiendommer
  • Deretter velger du et alternativ Avanserte systeminnstillinger
  • Hvis du har startet på System egenskaper, det er en visning av alternativer Opptreden. Klikk på alternativer Innstillinger
  • Deretter kommer du inn Ytelsesalternativer. På menyen Virtuell hukommelse, klikk Endring
  • Fjern merket for alternativene Administrer automatisk personsøkfilen. Velg deretter kjøre hvilken vil du bruke for å øke RAM. Gi deretter et nummer for å legge til RAM i henhold til ledig plass på den interne harddisken. Klikk deretter Sett, og klikk OK.
  • Etter det, du Omstart PCen din, så se tilbake da tallene er på virtuell hukommelse har økt.

Det er ferdig, føler du noen forskjell? Det må være en PC spill du kraftigere og fartsovertredelse ja? Hvis du er fornøyd nok, kan du dele informasjonen i denne artikkelen med alle vennene dine folkens! Så de kan også gjøre det samme, og du kan spille spill sammen greit. Skriv din mening i kommentarfeltet nedenfor angående artikkelen om hvordan du legger til RAM til denne PCen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found