10 nettsteder som gir gratis bilder av høy kvalitet

vi kan fortsatt få bilder av høy kvalitet og høy oppløsning. Ja, med nettstedet til bildeleverandøren som ApkVenue vil tilby, vil du vite hva?

For noen formål trenger vi kvalitetsbilder med høy oppløsning. Men å få bilder eller bilder av høy kvalitet er absolutt ikke lett. Noen ganger, for å få kvalitetsbilder, må vi betale mye penger.

Men bak alt dette viser det seg at vi fremdeles kan få bilder av høy kvalitet og høy oppløsning. Ja, med nettstedet til bildeleverandøren som ApkVenue vil tilby, vil du vite hva? Kom og se vurderingene nedenfor!

  • 10 gratis læringssteder for grafisk design
  • 9 gratis nettsteder for bildeleverandører (Mockups) for grafiske designere
  • 10 nettsteder for læring gratis

10 nettsteder som gir gratis bilder av høy kvalitet

1. StockSnap.io

Fotokilde: Foto: stockSnap.io

Det første nettstedet for gratis bildeleverandører er StockSnap.io. StockSnap.io gir de utgitte bildene i regi Creative Commons Public Domain som alltid oppdatert.

Vi kan bla gjennom tusenvis av utvalgte bilder anmeldelse og nedlastingstider på dette nettstedet, som kan levere oss til og med de mest populære bildene.

2. Uplask

Fotokilde: Foto: unsplash.com

Uplask er et av de beste gratis bildeleverandørnettstedene for de av dere som leter etter bilder med høy oppløsning og høy kvalitet. Flertallet av brukerne mal bruk et bilde eller bilde fra Unplash for fullfør porteføljen de.

3. Død til arkivbilder

Fotokilde: Foto: deathtothestockphoto.com

Vet du allerede om Death to Stock-bilder? Death to Stock Photos er et lisensiert gratis nettstedleverandørs nettsted med høy kvalitet og oppløsning.

Selv om det er lisensiert, kan vi fortsatt laste ned bilder eller bilder gratis på dette nettstedet. Hvis du registrerer deg e-post din på denne nettsiden, så vil du automatisk være rutinemessig sendte pakker med bilder.

4. Gratisografi

Fotokilde: Foto: gratisography.com

Gjennom Gratisografi, kan vi laste ned bilder eller bilder tatt av Ryan Mc Guire fra Bells Design gratis. Selv om det er et gratis bildeleverandørs nettsted, men kvaliteten ikke taper med et betalt nettstedleverandørbilde!

SE ARTIKLER

5. Tookapic lager

Fotokilde: Foto: stock.tookapic.com

Tokapisk lager er et lisensiert nettstedleverandørs nettsted som har god kvalitet og høy oppløsning. Du kan velge en rekke bilder som følger med, fra de som er tatt gratis til betalt (premium).

6. PicJumbo

Fotokilde: Foto: picjumbo.com

PicJumbo heller ikke mindre interessant enn andre gratis nettsteder for bildeleverandører. Dette nettstedet tilbyr en samling gratis bilder du kan bruke den til ethvert formål. Bildekvaliteten er også veldig god, og du kan få bilder med høy oppløsning gratis.

7. Jeg er fri

Fotokilde: Foto: imcreator.com

Gjennom Jeg er fri, kan du også finne en samling bildebehandlinger hentet fra forskjellige kilder selvfølgelig gratis, høy oppløsning og kvalitet.

SE ARTIKLER

8. Nytt gammelt lager

Fotokilde: Foto: nos.twnsnd.co

Det åttende nettstedet for gratis bildeleverandører er Ny gammel lager. I motsetning til de forrige gratis nettstedleverandørene, tilbyr New Old Stock gratis bilder eller bilder med temaer årgang og selvfølgelig uten copyright.

9. Jay Mantri

Fotokilde: Foto: jaymantri.com

Jay Mantri er et gratis bildeleverandørs nettsted som har lisens Creative Common CC0 som alltid slipper syv nye bilder hver måned. Det er virkelig ikke dårlig å få kvalitetsbilder gratis?

10. Liv av Pix

Fotokilde: Foto: lifeofpix.com

Den siste gratis bildeleverandøren er Livet til Pix. På dette nettstedet kan vi laste ned bilder av høy kvalitet og høy oppløsning gratis. Alle bilder og bilder oppdateres alltid. Det er verdt et forsøk.

Vel, det er det 10 gratis nettsteder for bildeleverandører som du kan dra nytte av. Men husk, selv om den leveres gratis, bør du fortsatt finne ut på forhånd lisensen for bildet eller bildet for respektere andres arbeid. Så hvis det er andre gratis nettsteder for bildeleverandører som ApkVenue ikke har nevnt, ikke nøl med å legge igjen en kommentar nedenfor!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found