Dette er den beste spesifikasjonen for PC-design til en pris av 3 millioner (oppdatering 2017)

Etter i går ga ApkVenue deg en anbefaling om de beste PC-spillspesifikasjonene for 3 millioner, for å være rettferdig Jaka ønsket å gi designversjonen. Om hva, la oss bare fortsette med det. Dette er den beste spesifikasjonen for PC-design for 3 millioner!

En av bruksområdene for en PC som skal fokusere på ytelse er design. Det er ikke uvanlig at Jaka møtes at designere må forberede en PC med spesielle spesifikasjoner som vil kunne fungere optimalt.

Etter i går ga ApkVenue deg en anbefaling om de beste PC-spillspesifikasjonene for 3 millioner, for å være rettferdig Jaka ønsket å gi designversjonen. La oss bare gå videre, dette er den beste PC-designspesifikasjonen for 3 millioner!

  • Slik overvinner du uleselig RAM på en PC / bærbar PC enkelt og enkelt
  • Hva er bedre for spill, mer RAM eller raskere?

Beste spesifikasjoner for PC-design Pris på 3 millioner (CPU-basert programvare)

For detaljerte spesifikasjoner for PC-design til den beste prisen på 3 millioner, kan du se det gjennom følgende diagram.

DetaljSpesifikasjonPrisklasse
ProsessorIntel Pentium G4560 KabylakeIDR 800 tusen
HovedkortFargerik Battle Axe C.B250M-HD V20IDR 1 million
RAMAvexir DDR4 Core Red PC19200 8GB (1x8GB)IDR 750 tusen
HardiskToshiba 1 TB SATA3 7200 RPMIDR 550 tusen
PSURaidmax RX-380K 80+ Bronse 380W300 tusen IDR
SakGameMax Hero Gaming H601 Black mATX Blue Led Fan 1x12cm300 tusen IDR

Totalkostnad: 3,7 millioner IDR

Forklaring av de beste spesifikasjonene for PC-design Pris på 3 millioner

Når det gjelder PC-design, må du faktisk vite hvilken programvare designeren vanligvis bruker. Fordi noen designprogramvare fokuserer på CPU-funksjoner, er det også de som fokuserer på GPU-muligheter.

Nå på den innebygde PC-en denne gangen, fokuserer ApkVenue på designprogramvare som bruker CPU-funksjoner. Eksempler på slik programvare er Sketch Up, V-Ray og Maya. Omtrent resultatene av programvarebildet som dette.

Fotokilde: Bilde: Putra Andalas

Fordi ApkVenue ikke er en profesjonell designer, vet Frankly Jaka egentlig ikke hvordan man bruker CPU og GPU-bruk for hver programvare. Fordi det er mange designprogramvare, og ikke alle er unike.

Noe sånt intermezzo informasjon fra Jaka. Følgende er en detaljert beskrivelse av hver komponent.

1. Prosessor

Fotokilde: Bilde: Intel

Egentlig prøvde Jaka i utgangspunktet å komme seg mellom Intel Core i3 Skylake eller Kabylake, men dessverre kom ikke prisen inn. Så med stor kraft måtte ApkVenue gå ned prosessoren til Intel Pentium G4560.

Hvorfor Intel Pentium G4560, hvorfor ikke AMD A8-7670K, selv om AMDs spillverdier er bedre?

Basert på PassMark-referanseverdiene, er det faktisk muligheten multi tråd begge kan sies å være i samme klasse. Men sett fra iGPU-siden, er AMD A8-7670K som jeg anbefalte for det beste PC-spillet før dette langt overlegen.

Her må vi faktisk bli kjent med Kabylakes arkitektur mye dypere. Der denne Kabylake har en optimalisert Media Engine-brikke, sier selv testresultatene at den kan undertrykke mediarelaterte prosesser med opptil 90%. Du har sikkert her en oversikt, hvor designet definitivt vil være relatert til multimedia. Nå vil denne funksjonen til Intel absolutt hjelpe mange designscenarier. Og denne funksjonen er dessverre ikke til stede i AMD. Det er grunnen til at du valgte Intel Pentium G4560.

2. Hovedkort

Fotokilde: Bilde: Fargerik

Hvis du vil spare mer penger, kan du faktisk bruke et hovedkort med H110-brikken. Men det er litt vanskelig, fordi du trenger en Skylake-prosessor for å gjøre en BIOS-oppdatering. Hva om BIOS ikke er oppdatert? Ja, den kan ikke brukes, fordi den ikke støtter Kabylake-prosessoren ennå.

Det er grunnen til at Jaka endelig bestemte seg for B250-brikken. Når alt kommer til alt, hvis du velger H110-brikken, kan du bare få RAM-hastigheter på 2133 MHz. Du bør ikke gå for langt mellom 2133Mhz og 2400Mhz, men det er greit. Å ja, hvorfor det fargerike merket? Billig, det er allerede.

3. RAM

Fotokilde: Bilde: Avexir

Designprosessen, spesielt hvis du spiller programvare som Adobe Photoshop. Det kreves stor RAM-kapasitet, men hastigheten er ikke så stor. Endelig falt Jakas avgjørelse konfigurert 1x8GB-sett. Hvor hvis det ikke er nok, kan du legge til ytterligere 1x8GB. Slik at total RAM kan være 16 GB.

4. Harddisk

Fotokilde: Bilde: Toshiba

For harddisken er den den samme som spillversjonen. Nemlig ApkVenue på jakt etter de billigste delene på markedet. Velg Toshiba-merket. Ser den lille prisforskjellen mellom 500 GB og 1 TB kapasitet, falt valget til 1 TB kapasitet.

5. PSU

Fotokilde: Bilde: Raidmax

For maksimal kraft som vil bli tatt av Jakas datasystem, er den høyeste bare rundt 130W. Så selvfølgelig er 380W PSU-kapasitet tilstrekkelig. Har 80+ bronsesertifisering, noe som betyr at effektiviteten ved å bruke kraften også maksimeres.

6. Sak

Fotokilde: Bilde: Gamemax

Saken fra Jaka er gratis. Du kan endre modellen slik du vil, for det er egentlig ingen spesifikasjoner. Bare vær sikker på at du kan angi et hovedkort med mATX-størrelsen.

Populære CPU-referanser

Så du kan gjette at kapasitetene til de beste PC-designspesifikasjonene er priset til 3 millioner. Her er resultatene for CPU-referansen for populær programvare.

ReferanserIntel Pentium G4560AMD A8-7670K
Cinebench R15 (flere tråder)365250
Passmark (flere tråder)50725056
Geekbench 3 (Multi Thread)75996343

Merk: Takk til alle kolleger som har gledet seg over å dele referanseresultatene ovenfor. Uten deg vil ikke ApkVenue kunne fullføre denne artikkelen.

SE ARTIKLER

Så det er den beste PC-spesifikasjonen for 3 millioner. Hva synes du om den innebygde PC-en, er det noen innspill? Hvis du har kommentarer, kan du gjerne dele med Jaka. Takk skal du ha.

Sørg også for at du leser relaterte artikler Bygget PC eller annen interessant skriving fra Andalas sønn.

Banner: PCWorld


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found