5 rare og hemmelige applikasjoner på Android

Merkelige og 'hemmelige' apper som du ikke finner i Play-butikken? Det er! Her forteller ApkVenue 5 av dem.

Millioner av applikasjoner er tilgjengelige for smarttelefonbrukere eller Android-baserte enheter. Alle typer applikasjoner for ulike behov finner du alltid i Android-applikasjonslageret, Play Store.

Det viste seg imidlertid ikke å være litt merkelig og hemmelig applikasjon på Android, som ikke er tilgjengelig, kan du ikke få det i Play-butikken. Er du nysgjerrig? Her er fem applikasjoner.

  • De 5 beste bildeskjulingsapplikasjonene på Android
  • 7 forbudte Android-applikasjoner kan gjøre deg rikere
  • 15 kule tastaturapplikasjoner for Android, chatting er enda morsommere!

5 rare og 'hemmelige' applikasjoner på Android

Bortsett fra applikasjonene du bruker hver dag, viser det seg at det fortsatt er mange rare og 'hemmelige' applikasjoner du kan bruke på smarttelefonen eller Android-enheten. Disse applikasjonene har merkelige funksjoner og 'hemmelige' fordeler i seg.

Apper Produktivitet INFOLIFE LLC LAST NED

Dessverre kan du ikke enkelt finne og få tak i det fordi følgende applikasjoner ikke er tilgjengelige i Play Store. Men bare ro deg ned, denne gangen vil ApkVenue gi anbefalinger for fem rare og hemmelige Android-applikasjoner sammen med lenker nedlasting-hans. Her er fem applikasjoner:

1. Kozawa

Den første applikasjonen er Kozawa. Som du kan se på bildet nedenfor, er dette programmet et mystisk program som inneholder mye skjult innhold (enten bilder / bilder eller videoer) som er lukket med ett øyesymbol eller som er identiske med illuminati-konseptet.

En liten lekkasje som ApkVenue kan gi, Kozawa-applikasjonen inviterer deg til å løse den 'hemmeligheten' skjult bak det ene øyesymbolet. Hvis det lykkes, kan du nyte aliaset for å se innholdet som er skjult i det. Hva er innholdet i innholdet?

Apps Utilities LAST NED

2. Binky

Den andre applikasjonen heter Binky. Denne applikasjonen er faktisk et sosialt medie. Så hvorfor kalles en sosial medieapplikasjon en underlig eller hemmelig applikasjon? Fordi denne applikasjonen er forskjellig fra andre sosiale medier, gjenspeiler den seg ikke engang som et sosialt medium i det hele tatt.

Binky er et sosialt medieprogram som lar deg spille sosiale medier uten sosialisering på sosiale medier. Ja, med denne applikasjonen vil du få en mate eller tidslinjen som sosiale medier generelt. Det er bare det, ingen andre vil innse hva du gjør, for eksempel hvilket bilde du er som, Hvem er du Følg eller hvilke kommentarer du sendte til post-en konto.

LAST NED apper

3. Jeg er rik!

Hvis du ser på tittelen, vil du kanskje tro at denne applikasjonen kan tjene penger på en måte som er (kanskje) ulovlig. Nei, søknaden jeg er rik! har en "hemmelig" funksjon som kan gjøre deg rik.

Ved å åpne dette programmet trenger du ikke kjøpe eller gjøre noe for å få en lisens eller anerkjennelse av at du er en rik person. Søknaden er den eneste som vil hevde brukerne at han er en person med rikelig materiale, også velstående.

Apps Utilities LAST NED SE ARTIKLER

4. Vifte

Denne applikasjonen har et hemmelig triks som er forskjellig fra andre applikasjoner. En av dem er å kunne slukke flammene! Ja, Blower er et program som lar deg slukke branner med lapper, ikke branner i stor skala.

Denne applikasjonen bruker høyttalerne på smarttelefonen eller Android-enheten. Ved å lage en super høy lyd som genererer luft og blir utvist gjennom høyttalerhullene, kan luften slukke små flammer som lys eller fyrstikker.

LAST NED apper

5. Ingenting

En annen merkelig og hemmelig applikasjon der det viser seg å være en overraskelse. Navngitt ingenting, dette programmet inviterer brukerne til nedlasting, åpne appen, gjør ingenting, og få ingenting.

Men det slutter ikke der, vet du! Selv om det ser ut til at denne applikasjonen bare er en ubrukelig applikasjon og ikke har noen bruk i det hele tatt, viser det seg at det er noe du kan få hvis du kan løse mysteriene i applikasjonen.

LAST NED apper

Det er fem merkelig og hemmelig applikasjon på Android som er nesten umulig for deg å finne i Play-butikken. Har du noen gang funnet eller kjent om andre applikasjoner som ikke er mindre rare og holder mange 'hemmeligheter' utenfor applikasjonene ovenfor? Ikke nøl med å si det i kommentarfeltet.

Les også artikler om Android eller andre interessante artikler fra Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found