Dette nettstedet kan forutsi din død, tør å åpne den?

Alle mennesker vil oppleve døden. Inkludert deg også. Hvis du er nysgjerrig på når din død kommer, kan dette nettstedet forutsi din død. Tør å prøve eller ikke?

Når du snakker om livet, vil du definitivt snakke om døden. Alt som er i live vil helt sikkert dø. Men som du allerede vet, når og hvordan du dør, kan ingen vite det.

Men, i likhet med livsprognoser, er det også spådommer om død. Ved å kjenne dødsprognosen kan du forberede deg. Du trenger ikke å tro på resultatene, men ApkVenue har et nettsted som kan forutsi din død. Tør å åpne den eller ikke?

  • De 5 mest nøyaktige værmeldingsapplikasjonene av JalanTikus
  • Skal du dø de neste 5 årene? Sjekk her
  • VIDEO: SKUMMELIG !! Denne datamaskinen kan forutsi din dødstid

La oss forutsi din død nå!

Å tro på spådommene om død er ikke en handling som er berettiget. Men sikkert er du nysgjerrig på når du dør? Hvis du er nysgjerrig på ApkVenue, finnes det et dødsprognettsted du kan bruke. Selv om det ikke er i form av en dødsprognoseapplikasjon, men nettet er lett og ser attraktivt ut.

Er DeathTimer, et dødsprognettsted som du kan bruke til å forutsi når du vil dø. Hvis du er nysgjerrig, kan du åpne websiden www.deathtimer.com. Så begynn å finne ut din spådom om døden. Bortsett fra å forutsi død, hva gjorde DeathTimer?

Forutsi din død ved å forutsi din livsstil!

Når vi forutsa død ved hjelp av DeathTimer, var det noe interessant ifølge Jaka. Måten å forutsi dette på er nemlig å estimere fødselsdato, bosted, livsstil og høyde og vekt. Så det er sikkert at prognosen din med andre mennesker vil være annerledes.

Bare fyll ut fullstendige data, så vises resultatene av din dødsprognose.

Men husk, ikke tro hva resultatet blir! Fordi døden er Guds hemmelighet, vet ingen når den vil dø.

Undervisning i en sunn livsstil

Ved å gi fullstendige data om deg selv, vil DeathTimer forutsi når du vil dø. Men det er ikke alt, fordi DeathTimer også viser en beregning av hvorfor du kan dø i den forventede tiden. Det ble for eksempel også forklart fordi du røyker, aldersrasjonen reduseres med hvor mange år, og slik er det hvis du drikker alkohol.

DeathTimer inkluderer til og med den ideelle kroppsvekten og høyden for folk på din alder! Så i stedet for å tro på spådommene om hans død, hvorfor ikke tro på dødsårsaken, så vel som den ideelle vekten og høyden han viste? Så du kan lære deg en sunn livsstil.

Det er uheldig at DeathTimer ikke har gjort det til en spåmannssøknad om død. Hvis du er apputvikler, hvorfor ikke prøve å lage en dødsprognoseapp for Android med utgangspunkt bare dette nettstedet? Kom og forutsi din død nå!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found