hvordan du fjerner videolyd på all android

Vil du ikke ha et vanskelig øyeblikk fordi voksenvideoen du ser på kan bli hørt av noen andre? Slik blir du kvitt videolyd på Android.

Ser på video fra en smarttelefon er det mest kule. Foruten å være fleksibel, kan du gjøre det hvor som helst, å se på videoer på en smarttelefon er faktisk eksklusivt fordi du er den eneste som liker å se på din personlige smarttelefon.

Noen ganger oppstår det imidlertid problemer når du glemmer å ta med et hodesett. Når videoen du vil se er en voksenvideo, også kalt b * kep, og du vil se den på et offentlig sted (for eksempel på en togtur), vil det være vanskelig når lyden fra videoen noen andre hørte.

Dette er ikke uvanlig. Vi som smarttelefonbrukere glemmer noen ganger å justere volumet til det tregeste eller til og med det laveste stum aka ingen lyd. Vi ville helt sikkert bli flau hvis lyden av videoen som andre ikke burde høre, ble sendt veldig høyt.

  • Mer brutalt! YouTube Slett alle videoopptak
  • Sadistisk! Historien bak 'Daisy Destruction' dyppedofil sexvideo
  • 5 måter å laste ned YouTube uten ekstra programvare (oppdatering 2019)

Hvordan bli kvitt videolyd på alle Android-enheter

For å unngå at den pinlige tingen ovenfor skjer med deg, vil ApkVenue denne gangen dele tips som kan forhindre at dette skjer. ApkVenue vil dele tips angående hvordan dempe video på alle Android. Hvordan gjøre? Bare følg trinnene nedenfor:

  • Installer applikasjonen Timbre: Cut, Join, Convert MP3 som du kan få i Play Store gratis eller gratis.
Produktivitet Xeus Apps LAST NED
  • Åpne applikasjonen> Velg et alternativ "Stum"på menyen"Video".
  • Velg en video at du vil "sikre".
  • Når det er valgt, søknaden Automatisk vil starte prosessen med å fjerne lyden i videoen> Videoen er allerede i stand uten lyd og du kan trygt være vitne til det i mengden.

Det er det hvordan dempe video på alle Android. Selv om denne metoden er effektiv for å "sikre" deg når du ser på voksenvideoer, anbefaler ApkVenue personlig at du ikke ser slike videoer ofte. Bedre at du ofte ser nyttige videoer på JalanTikus YouTube-kanalen!

Les også artikler om applikasjon eller andre interessante artikler fra Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found