10 av de beste programvarene for design av hjemmet som hjelper deg med å lage ditt drømmehus

Her er noen designprogrammer for hjemmet som du kan bruke til å hjelpe deg med å realisere ditt drømmehus.

Sammen med utviklingen av stadig mer avansert teknologi, er nå alt enklere å gjøre, inkludert for saker om hjemmedesign. For nå er det flere programvare for hjemmedesign begge tilgjengelige på forskjellige stasjonære PC-plattformer og smarttelefoner. Du trenger ikke engang å betale mer fordi du kan få mye av denne programvaren gratis.

Takket være tilstedeværelsen av denne programvaren, kan du Spar kostnad å ansette tjenestene til en interiør- eller eksteriørdesigner. For nå også du kan designe og designe hvert hjørne av interiøret eller utsiden av ditt eget hjem. I tillegg til det, er du også fri til å uttrykke din kreativitet og få det til å skje i utformingen av ditt drømmehus.

Selv om du ikke har det grunnleggende ferdigheter designer, kan du fremdeles bruke noe av programvaren. fordi i det vanligvis det er en veiledning som vil gjøre det lettere for deg å realisere ditt drømmehusdesign. Her er noen designprogrammer for hjemmet du kan bruke til å hjelpe deg med å realisere ditt drømmehus.

  • De 7 beste applikasjonene for kjøp og salg av hus på Android 2018
  • 7 hus for tegneseriefigurer som faktisk eksisterer i den virkelige verden
  • De 7 beste applikasjonene for skjorte og skjorte design 2020, for Android og PC!

De 10 beste programvarene for hjemmedesign som hjelper deg med å lage ditt drømmehus

1. NCH DreamPlan

Fotokilde: Kilde: amazon.com

DreamPlan lar deg tegne et hus, leilighet eller leilighet på et øyeblikk. Du kan definere egendefinerte farger, teksturer, møbler og dekorasjoner, samt planlegge ideer for utvendig landskapsarbeid og hjemmegårder. Det er enkelt å bytte mellom forskjellige skjermmoduser med et utvalg av 3D-, 2D- og Blueprint-modus. Programvare som kan kjøres på forskjellige plattformer har også et attraktivt grensesnitt attraktive interiørdesignfunksjoner, fordi den er utstyrt med forskjellige gjenstander som møbler, møbler og til og med planlegging og design av en kjeller.

2. SketchUp Pro

Fotokilde: Kilde: articulo.mercadolibre.com

For de av dere som fremdeles er nye innen interiør og eksteriørdesignfeltet, kan du dra nytte av nettforaene som er inne SketchUp Pro. Den inneholder forskjellige veiledninger for diskusjoner som hjelper deg å fullføre prosjekt drømmedesign. Med SketchUp Pro kan du enkelt designe modeller 3D-hus det er så detaljert. Denne programvaren er også ganske bra for å lage presentasjonsdokumenter fordi den støtter forskjellige funksjoner, alt fra design til vektorillustrasjoner og også forskjellige animerte 3D-objekter.

3. Hjemme designer profesjonell

Fotokilde: Kilde: viksistemi.com

Home Designer Professional tilbyr en rekke funksjoner som lar deg designe ditt drømmehus fra interiør, eksteriør, hjemmesiden og estimerte kostnader. Så du kan stole på at Home Designer Professional vil ombygge eller gjøre hjemmet eller rommet ditt enda mer fantastisk. Denne programvaren kommer med tusenvis av 3D-arkitektoniske gjenstander som du kan bruke fra møbler, møbler, til vegg- og gulvfarger. Med disse forskjellige funksjonene er Home Designer Professional en av de beste programvarene for hjemmedesign.

4. Søt Hjem 3D

Fotokilde: Kilde: amazon.com

Sweet Home 3D er den enkleste og enkleste programvaren for hjemmedesign. Denne programvaren lar deg lage ditt eget interiør eller eksteriør med bare noen få klikk. Det er mange møbler delt inn i flere kategorier som kjøkken, stue, soverom og bad. Etter at du har lagt til møblene, kan du tilpasse det ved å endre farge, tekstur, størrelse, tykkelse, plassering og retning. Du kan nyte denne 3D-visningen på forskjellige plattformer Windows, macOS, Linux, til Solaris.

5. HGTV Home & Landscape Platinum Suite

Fotokilde: Kilde: homedesignsoftware.tv

For de av dere som vil ha en vakker hjemmeside og eksteriør, kan du bruke den HGTV Home & Landscape Platinum Suite dette for å begynne å designe. En av dens utmerkede funksjoner er veiviseren til dekkbygger som lar deg lage et nytt dekk eller uteplass, som deretter kan trimmes med planter, gjerder og så videre. HGTV har en referanse mer enn 7500 trær, planter, blomster, busker og valg bunndekke og det er forskjellige ting som kan forskjønne hjemmesiden og utsiden av huset.

6. Space Designer 3D

Fotokilde: Kilde: alphanetworks.club

Space Designer 3D er en nettbasert programvare som lar deg planlegge og visualisere det ideelle hjemmedesignet ved hjelp av en nettleser. Foruten å kunne kjøre på forskjellige plattformer, lar denne programvaren deg tegne plantegninger fra kjelleren til taket og du kan også tilpasse interiøret med støtte mer enn 5000 møbler diverse. Space Designer 3D kan simulere naturlig belysning realistisk, med 2D- og 3D-visualiseringseffekter.

7. Chief Architec Premier

Fotokilde: Kilde: groovychics.club

Chief Architect Premier er en programvare for hjemmedesign laget av profesjonelle arkitekter og designere. Chief Architect Premier kan fullt ut håndtere alle typer boligdesignprosjekter for kommersielle formål. Funksjonene er uten tvil veldig komplette, for eksempel når du lager en vegg, vil denne programvaren automatisk lage en 3D-modell og vise en liste over byggematerialer og verktøy for å lage veggen. Denne programvaren har en katalog med 3D-objekter som lar deg eksporter data i flere formater.

8. Total 3D Home Design Deluxe 11

Fotokilde: Kilde: windowsreport.com

Utstyrt med forskjellige gjenstander som møbler og møbler, gjør det det lettere for deg å tilpasse rommet og hjemmesiden din til å være vakrere. Denne programvaren er også ganske vennlig for nybegynnere som fremdeles er nye innen designfeltet, fordi den inneholder forskjellige funksjoner som vil veilede deg til å ha en vakker bolig. En av de beste funksjonene er smartromblokk som lar deg endre et rom eller rom for å bli vakrere på et øyeblikk.

9. Virtual Architect Ultimate Home Design 7

Fotokilde: Kilde: windowsreport.com

Mer enn 7500 gjenstander som møbler, vindusbelegg, gulv, møbler og maling er tilgjengelig i denne programvaren. I tillegg til det, er det også en slags opplæring som lar deg lære om hjemmedesign, fra avsnittene interiør til eksteriør. Gjennom denne programvaren kan den hjelpe deg med å estimere prisen og materialene som skal brukes til å bygge designprosjektet du har designet.

10. Punch Home & Landscape Design Premium 19

Fotokilde: Kilde: windowsreport.com

En av fordelene med denne programvaren er takket være funksjoner som kan hjelpe deg med å lage et virtuelt hjemdesign, støttet av 2D og 3D-visualisering samt kostnads- og materialestimater som skal brukes til å bygge designet du har designet. Støtte for mer enn 4700 gjenstander i form av møbler, møbler, baderomsinnredning, dører, hvitevarer, vinduer, lys og så videre. Til å begynne med kan du velge menyen kjapp start så finner du flere trinn for å begynne å designe et drømmehusdesign.

Det er det programvare for hjemmedesign som du kan bruke til å gjøre ditt drømmehus til virkelighet. Du trenger ikke gode ferdigheter for å få det til fordi programvaren inneholder forskjellige eksempler og referanser som kan veilede deg i å skape ditt drømmehus.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found