7 av de sikreste android chat-appene så langt, anti-tapping!

Her er 10 av de sikreste Android-chatapplikasjonene du kan bruke. Slik at bare du og mottakeren av meldingen kan se innholdet i meldingen.

I det siste har den kryptering ende til ende i søknaden har sending av meldinger blitt et "obligatorisk element". Det antas at denne funksjonen kan gjøre chatteaktiviteten din fri for å tappe.

Årsaken er at ingen, bortsett fra deg og mottakeren av meldingen, kan se innholdet i meldingen. Derfor er her 10 av de sikreste Android-chatapplikasjonene du kan bruke.

  • Enkle måter å endre selfies på
  • Disse 5 Android Chat-applikasjonene er morsommere enn WhatsApp!
  • SMS VS Chatting: Hva bør du velge i 2017?

Den tryggeste Android-chatte-appen

1. WhatsApp

Den første sikreste chat-applikasjonen er Hva skjer. Med krypteringsfunksjon ende til ende, hver melding, enten sendt eller mottatt, blir sikret.

Interessant nok er WhatsApps krypteringsnivå et av de sterkeste sammenlignet med applikasjonens instant messenger en annen.

Apper Sosiale og meldinger WhatsApp Inc. NEDLASTING

2. Messenger

Facebook Messenger-applikasjonen er også en av de sikreste Android-chatapplikasjonene. Med funksjoner Hemmelig samtale Meldingene du sender via Messenger er sikret med kryptering ende til ende.

I tillegg kan du også stille inn tidspunktet for at en melding skal vises, både av avsender og mottaker.

Apps Browser Facebook, Inc. NEDLASTING

3. Telegram

Telegram er applikasjonen chatte som er i tråd med WhatsApp, ser det ikke mye annerledes ut enn WhatsApp. En av fordelene med Telegram er sikkerheten til meldingene du sender, nemlig funksjoner Hemmelig prat, der meldingene er kryptert og bare kan leses av mottakeren.

SE ARTIKLER

Det er også funksjoner selvdestruksjon aka automatisk sletting av meldinger så snart de er lest. Meldingen vil bli tapt og ødelagt for alltid, og kan ikke lenger spores på noen måte.

Apps Social & Messaging Telegram LLC LAST NED

4. Signal

Signal har også et høyt sikkerhetssystem. Signal ble utviklet av Open Whisper Systems, en hackergruppe som hjalp WhatsApp med å utvikle kryptering. Akkurat som WhatsApp innebærer Signal også en krypteringsfunksjon ende til ende på tekstmeldinger, lyder, filer og andre medier.

Apper Sosiale og meldinger Open Whisper Systems LAST NED

5. Wickr Me

Wickr Me dette er en applikasjon chatte Den tryggeste Android utviklet av en av hackerne, Nico Sell. Opprinnelig ble Wickr Me brukt som medium for å sende meldinger til varslere, slik at regjeringen ikke kunne se samtalen.

Wickr Me sies å komme med kryptering av meldinger av militær karakter. Så, meldingene er kryptert, og ingen andre kan identifisere dem.

6. Silent Phone - private samtaler

Hvis Silent Phone den tilbyr krypterte peer-to-peer samtaler, samt videosamtaler, meldinger og filoverføring. Denne applikasjonen er tilgjengelig på Android og iOS.

Du kan sende viktige filer i PDF, DOCX og andre filformater uten å bekymre deg for å bli avlyttet. Tidspunktet for tilgjengeligheten av meldingene du sender kan også ordnes.

7. Viber Messenger

Det neste sikreste Android-chat-programmet er Viber, du må ha eller til og med bruke dette programmet, fordi det har de mest komplette funksjonene.

Viber-funksjoner inkluderer end-to-end-kryptering, slett sendte meldinger, publicchats, støtte for flere teksttegn, støtte for gif-filer og send penger via Western Union.

Dette er de 7 tryggeste Android-chatapplikasjonene i verden. På den ene siden gir krypteringsfunksjonen sitt eget privatliv, men gjør det også vanskelig for regjeringen og sikkerhetsstyrkene å avdekke visse tilfeller.

Fordi de innspilte samtaledataene ikke kan åpnes, selv ikke av programutvikleren selv. Denne funksjonen høster også fordeler og ulemper. Hva synes du om behovet for en krypteringsfunksjon?

Les også artikler om applikasjon eller å skrive fra Lukman Azis annen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found