Fire ekstra linser som kan trylle smarttelefonen din til å være så sofistikert som DSLR!

For å produsere profesjonelle bilder trenger du definitivt et ekstra smarttelefonobjektiv. Og her er en anbefaling fra Jaka!

Smarttelefoner blir nå mer og mer sofistikerte. Fra RAM til gjeldende kamera har den høye spesifikasjoner. Faktisk, på grunn av de høye spesifikasjonene, er det også de som bruker smarttelefoner, hvorav den ene er å fokusere på fotografering.

Selv om smarttelefonkameraet allerede har høye spesifikasjoner, mangler det fremdeles hvis du vil produsere bilder i profesjonell klasse. Du trenger noe som kalles en tilleggsobjektiv for smarttelefoner. Så for det, her er 4 anbefalinger fra ApkVenue. Kom igjen, la oss høre!

  • Dual-kamera-teknologi på Android-smarttelefoner, til hva?
  • Flott! Yi 4K + Actionkamera kan gjøre 4K-videoer mer glatte, ikke tro det?

4 tilleggslinser for smarttelefoner som kan være like sofistikerte som speilreflekskameraer

Valget av ekstra linser for smarttelefoner som for tiden er på markedet er ganske mangfoldig. Som referanse kan du lytte til følgende anbefalinger fra ApkVenue.

1. Sony DSC-QX10

Fotokilde: Bilde: Technav

Det er et ekstra objektiv av høy kvalitet i kompakt størrelse. Objektivet som brukes er Sony G-objektiv, med F-nummer F3.3 (W) ~ 5.9 (T) og brennvidde 4,45 ~ 44,5 mm. Bruker Exmor R CMOS-sensoren, utstyrt med 18MP-oppløsning, og støtter 10x optisk zoom.

Pris: IDR 2 millioner

Eksempel på fotoresultater

Fotokilde: Bilde: Fotoblogg

2. Sony DSC-QX100

Fotokilde: Bilde: Technav

Fremdeles laget av Sony, er den eldre broren til det forrige produktet. Hovedforskjellen er i linsene som brukes Carl Zeiss Vario Sonnar, hvor faktisk linsen til dette merket er kjent for sin bildekvalitet. Objektivets F-nummer er F1.8, utstyrt med en oppløsning på 20MP, men dessverre støttes bare 3,6x optisk zoom.

Pris: IDR 6 millioner

Eksempel på fotoresultater

Foto med tillatelse fra: Bilde: AOL

3. Celestron PowerSeeker 70EQ

Fotokilde: Bilde: Delta Optical

Hvis du liker astronomifotografering, kan det tilsynelatende også gjøres via en smarttelefon. Du trenger ikke en dyr DSLR. Ved å bruke dette objektivet hevdes det at du kan gjøre optisk zoom opptil 125 ganger. Som et resultat, med denne ekstra linsen, kan du til og med se månens overflate.

Pris: IDR 3 millioner

Eksempel på fotoresultater

Fotokilde: Bilde: Muhammad Soleh

4. Lensbong Prosummer

Fotokilde: Bilde: Si Buzz

Hvis de forrige tilleggslinsene dine var for dyre, kan du bruke Lensbongs. En forkortelse for Chunk Lens. Det ApkVenue anbefaler er Prosummer. Hvor dette er en makrolins. Selv om prisen er billig, er det bevist at den kan produsere god bokeh.

Pris: IDR 100 tusen

Eksempel på fotoresultater

Fotokilde: Bilde: Tata Lens SE ARTIKLER

Wih, ved å bruke denne smarttelefonens ekstra linse, vil det gjøre bildene så klare som en DSLR. Hva synes du om dette, så det er bedre å bruke en smarttelefon eller DSLR?

Sørg også for at du leser relaterte artikler Kamera eller annen interessant skriving fra Andalas sønn.

Banner: Ubuy International


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found