Dette er forskjellen mellom virtuell surround og ekte surround-hodetelefoner

En av de gode funksjonene som finnes i hodetelefoner i dag, nemlig surround. Men det er to typer surround på markedet i dag, nemlig virtuell surround og ekte surround. Så her er forskjellene mellom virtuell surround og ekte surround-hodetelefoner!

For å få best lydkvalitet, må vi selvfølgelig også bruke hodetelefoner av høyeste kvalitet. For valg av merker kan du like Senheiser, Bose, Razer og mange flere. Tilpass den til dine behov.

En av de utmerkede funksjonene som finnes i hodetelefoner i dag, nemlig surround. Men det er to typer surround på markedet i dag, nemlig virtuell surround og ekte surround. Så her er forskjellene mellom virtuell surround og ekte surround-hodetelefoner!

  • Ikke bare koble den til, dette er den typen 3,5 mm lydkontakt du bør vite!
  • Kablete hodetelefoner vs trådløse hodetelefoner, hva er bedre for deg?
  • Vil du kjøpe spillhodetelefoner? Les disse 5 tipsene først så du ikke angrer

Forskjellen mellom Virtual Surround og Real Surround Headphones

Fotokilde: Bilde: HowToGeek

For å vite forskjellen mellom virtuell surround og ekte surround-hodetelefoner, må du selvfølgelig først vite hva surround er. Her er forklaringen.

Forstå Surround

Fotokilde: Bilde: SoundEncore

Er en teknikk for å berike lydkvaliteten, ved å legge til høyttalere som omgir lytteren. Med høyttalerne rundt vil det gjøre lyden mer ekte, selv om den eksisterer i lydverdenen.

Virtual Surround og Real Surround-funksjoner

Fotokilde: Bilde: HowToGeek

På hodetelefoner med en virtuell surroundfunksjon er dette faktisk tilfelle vanlige stereohodetelefoner. Stereo er ment her, det er bare to høyttalere, nemlig høyre og venstre. Deretter simuleres det ved hjelp av programvare som om det er mange høyttalere. Du gjør dette ved å justere lydmønsteret til høyre og venstre på en slik måte.

Fotokilde: Bilde: HowToGeek Fotokilde: Bilde: HowToGeek

I hodetelefoner med ekte surroundfunksjoner er det fire høyttalere og en subwoofer for 5.1 surround. For 7.1 surround vil selvfølgelig antall høyttalere være mye mer. Poenget er maskinvare det egentlig er følg surroundstandarden som burde.

Konklusjon

Fotokilde: Bilde: Rapallo AV

Hvis du blir spurt hvilken som er bedre mellom virtuell surround og ekte surround, selvfølgelig langt borte bedre ekte surround. Årsaken er at i virtuell surround kan høyttalerne ikke fokusere på å lage en lyd. To høyttalere, men skal fungere som flere høyttalere.

For eksempel på en subwoofer eller bass, når lyden er lav og urokkelig. Vanligvis vil virtuell surround ikke kunne simulere. Årsaken er at subwooferen eller bassen slås av når den gir lav lyd.

Dette er ikke tilfelle med ekte surround. Selv om lyden er lav, vil du fortsatt kunne føle vibrasjonene. Årsaken er at i ekte surround kan subwooferen eller bassen fortsatt være hard selv om andre høyttalere er sakte.

Så det er forskjellen mellom virtuell surround og ekte surround-hodetelefoner. Selvfølgelig, hvis du ser på prisen alene, er de to forskjellige. Det er imidlertid en pris. Så hva tror du? Dele med Jaka, takk.

Sørg også for at du leser relaterte artikler Hodetelefoner eller annen interessant skriving fra Andalas sønn.

Banner: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found