microsd kan ikke formateres på android? gjør dette så fort!

Hva bør i så fall gjøres? Ro deg ned, ApkVenue gir deg hva du må gjøre når microSD ikke kan formateres på Android.

De fleste Android-smarttelefonproduktene er utstyrt med spilleautomater microSD, slik at du kan legge til mer lagringsminne. Denne brukes slik at du kan lagre flere filer som bilder, musikk, videoer og så videre.

Men det betyr ikke å bruke microSD du kan bare føle deg trygg. Det er mange tilfeller der du ikke kan formatere Android-telefonen din. Hva bør i så fall gjøres? Ro deg ned, ApkVenue gir deg hva du må gjøre når microSD ikke kan formateres på Android.

  • FAT32, NTFS, exFAT, Hvilket harddiskpartisjonsformat er best?
  • Kan ikke formatere FlashDisk? Dette er løsningen, enkel og GRATIS!
  • Forskjellen mellom hurtigformat og format, hvilken er bedre?

Kan ikke MicroSD formateres på Android? Gjør dette ASAP!

Det stemmer, de fleste Android-brukere opplever fortsatt problemet med at microSD ikke blir formatert på Android. Derfor, gjennom denne artikkelen, gir ApkVenue de riktige trinnene for å overvinne den.

Fremgangsmåte for å overvinne MicroSD kan ikke formateres på Android

  • Hvis du ikke kan formatere microSD på Android, kan det være at microSD er ødelagt. Så du kobler bare fra microSD og kobler den til datamaskinen.
  • Når du har koblet microSD til PC-en ved hjelp av en kortleser, må du sørge for at minnet blir lest på PC-en.
  • Gå deretter inn Datamaskinen min. se sjåfør minnet ditt, og høyreklikk på microSD som du har koblet til. Velg deretter Format.
  • Vel, her er mange ting som ofte går galt. Når du har gjort det ovenfor, vises en skjerm Filsystem. Nå, endre det til FAT32. Klikk deretter på Start og ferdig.

På denne måten kan microSD brukes igjen på din favoritt Android-smarttelefon. Så hvis det er et problem at microSD ikke kan formateres på Android senere, vet du hva du skal gjøre, ikke sant? Dele din mening i kommentarene nedenfor!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found