motbydelig! Disse 7 spillene er de rareste spillene på Android

Denne gangen vil ApkVenue fortelle deg de 7 rareste spillene på Android. Kom igjen, ta en titt på listen nedenfor.

Hvem liker det ikke spill? Nesten alle liker det selvfølgelig. Dessuten et bredt utvalg av spill du kan spille på en Android-smarttelefon i dag.

I tillegg til spill med mye spillede sjangere som racingspill eller krigstemaer, er det også spill med unike temaer og pleier å være rare. Hvis du aldri har opplevd et underlig spill mens du spiller spill på Android, vil ApkVenue fortelle deg denne gangen 7 av de rareste spillene på Android. Kom igjen, ta en titt på listen nedenfor.

  • 10 Android-spill med mest penger i februar 2016
  • Spennende! Dette er 12 old school-spill som kan spilles på Android-telefoner
  • 10+ Android GTA-spill du må spille

Motbydelig! Disse 7 spillene er de rareste spillene på Android

1. Ultimate kyllinghest

Ultimate Chicken Horse er flerspiller-plattformspill unikt der spillerne krysser nivåer som en kylling, hest, sau, kameleon, kanin eller ekorn. Dette spillet er nå tilgjengelig for nedlasting på SHIELD Android TV og SHIELD Tablet. Spillerens oppgave er å nå slutten av nivået før motstanderen.

Vri her er så lenge spilleren faktisk bygger sitt eget nivå når de løper mens de kjører gjensidig sabotere hverandre ved å plassere forskjellige gjenstander, feller og farer i deres vei. Interessant og underholdende, i motsetning til andre konkurransedyktige flerspillerspill der ute.

2. Tofu Hunter

På hvert nivå vil du se forskjellige typer dyr rundt i skogen og må fotografere dyr Forespurt. Enkelt, men ikke alltid lett. Du må treffe målet flere ganger for å nå det drepe og de løp på første hit slik at ting kan bli litt vanskelige. Jo bedre du ser ut, jo mer penger får du og jo bedre våpen bruker du. Dette spillet er latterlig, og det er fordelen.

3. Fist Puncher

For det første er forutsetningen reddet en rekke skjønnhetskonkurranser som er blitt tatt av en mystisk kriminell som heter Milkman. For det andre inkluderer fiendene du møter under spillet en gruppe kjeltringer og hetter nonner. I tillegg består teamet ditt av birøktere, leger og unge mennesker bevæpnet med slyngeskudd.

Hver karakter kan treffer, sparker, hopper, griper, og gjør spesielle grep. Selv når du er ferdig med spillet, kan du se gjennom alle nivåene for oppdage hemmelighetene i spillet og påskeegg.

4. Hungry Shark World

Litt gal, denne undervannsaksjonen stiller deg som en hai hvis hovedoppdrag er å spise det hele og gjør ham til kongen av havet. Alt du trenger å gjøre er å svømme rundt andre sjødyr for å tiltrekke dem. Begynner med litt fisk og krabber, kan du fortsette å spille det til du får det større byttedyr.

5. Rørlegger sprekk

Hvem av oss kan ærlig si at når møte noen hvis rumpe er halvt utsatt vi ikke ville bli fristet til legg noe i inn i spalten? Dette er din sjanse til å gjøre det.

6. Thumbzilla

Ledetråden er i tittelen. I Thumbzilla tommelen opp føttene til en gigantisk Godzilla-lignende skapning når du tråkker og ødelegger gatene. Du vil gå gjennom byen og ødelegge så mange bygninger, kjøretøy og mennesker du kan finne.

Det er tre bevegelser: gå, tråkke og sparke. Trykk på tommelen på skjermen, og et par store øgleben vil svinge. Noen ganger vil du komme over en mystisk bonus som ** gjør føttene dine ** til ballettsko eller et par fotballsko som kan brukes til å sparke ballen for å forårsake ytterligere skade.

7. Håpløs: The Dark Cave

Denne morsom og skummel. Du er en søt liten klatt, bevæpnet med en pistol, som virker fanget, ubevegelig, i rampelyset og omgitt av mørke. Noen ganger monstre vil dukke opp fra mørket og angripe deg fra tilfeldige vinkler, og du må berøre dem for å skyte dem død. Vær forsiktig, fordi skapninger som nærmer seg noen ganger blir andre klatter som blir med deg i kampen.

Vel, det er det 7 av de rareste spillene på Android. Er du interessert? Hvilken er din favoritt? Vær så snill dele i kommentarfeltet nedenfor. Kan være nyttig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found