5 heltetellere av Hayabusa, skyggeninjaen på mobile legender!

Mobile Legends er et Android-basert MOBA-spill. Du kan spille dette spillet selv med en smarttelefon med middels spesifikasjon.

Mobile Legends er et Android-basert MOBA-spill. Du kan spille dette spillet selv med en smarttelefon med middels spesifikasjon. Det er 5 heltroller inneholdt i Mobile Legends, nemlig Mage, Assassin, Marksman, Tank og Support.

Hayabusa er en av Assassin-heltene som ofte brukes av pro-spiller på den internasjonale arenaen. Denne helten har ferdigheter som en ninja, noe som gjør det vanskelig å drepe. Men alle helter må ha svakheter mot andre helter.

  • Guide Saber Mobile Legends: Robot Assassin Disable Builder
  • 8 måter å få gratis skinn for mobile legender: Bang bang
  • 7 måter å spille mobile legender for nybegynnere, alene om mytisk!

5 Hero Counter Hayabusa, Shadow Ninja i Mobile Legends!

Så for de av dere som fremdeles er forvirret om hvordan man kan fange skygge-ninjaen, er det bedre hvis du først refererer til denne artikkelen. Følgende 5 Hero Counter Hayabusa Mobile Legends.

1. Sabel

Fotokilde: Personlige dokumenter

For de av dere som fremdeles er forvirret om hvordan man kan fange Hayabusa, bør du vite mer om det sabel er en naturlig teller. Som en helterolle er Saber og Hayabusa de samme, nemlig Assassin. Imidlertid har Hayabusa, som faktisk er mer smidig enn sabelen, fortsatt svakheter. Du kan bruke sabelen når fienden bruker Hayabusa.

2. Cyclops

Fotokilde: Personlige dokumenter

Siden Hayabusa er en smidig snikmorder, må du helten som kan låse den. Vi vil Cyclops en av dem, kan du dra nytte av ulti Cyclops å fange Hayabusa. Sørg også for at du først har låst målet slik at du ikke får feil mål.

3. Aurora

Fotokilde: Personlige dokumenter

Du kan si at hoveddisken til Hayabusa er heltemage. Mage er som Aurora åpenbart er det fullt mulig å fange Hayabusa. For å fange Hayabusa ved å bruke aurora må du imidlertid være ekstra tålmodig, for du må vente på det siste øyeblikket når Hayabusa nedkjøling ferdighet.

4. Harley

Fotokilde: Personlige dokumenter

Bruker fortsatt en magehelt, den neste Hayabusa-telleren er Harley. Harley er den mest smidige magen fra hverandre paraply motorsykkel taxi Kagura. Du kan dra nytte av det kombinasjon av Harley-ferdigheter å drepe Hayabusa. Eller lokke ham inn i tårnet, så det er lettere å drepe ham.

5. Martis

Fotokilde: Personlige dokumenter

Denne er uten tvil telleren til alle helter, Martis fighter var den mest voldelige i Mobile Legends. Du kan bruke martyrferdigheter for å stoppe Hayabusa før du bruker ferdighetene hans, på den måten Hayabusas dyktighet vil mislykkes og du kan lett drepe ham.

Så det er det 5 Hero Counter Hayabusa Mobile Legends som du kan bruke til å stoppe Hayabusa. Egentlig har alle helter i Mobile Legends sine egne tellere, avhengig av hvordan de spiller.

nedlasting Siste Mobile Legends her

Moonton Strategispill Spill LAST NED

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found