uten å installere, kan du bruke disse 5 videoredigeringsprogramvarene direkte

Det viser seg at det finnes en videoredigeringsprogramvare uten å installere den! Så du må bare betjene den direkte via en nettleser. Hva kan du gjøre?

Utviklingen av teknologiens verden slik den er i dag, gjør det lettere for mennesker å finne kilder til kunnskap billige er til og med gratis. I cyberspace, et av stedene som brukes som kilde til søk innsikt eller underholdning er YouTube.

YouTube gir tilgang til et bredt utvalg videoopplæring laget på kort tid. Spesielt hvis det er en prosess redigering videoen bruker en PC med minimale spesifikasjoner. For å komme rundt denne typen ting, er det nå en slik ting Programvare for redigering av skyer som kan betjenes ganske enkelt gjennom Nettleser kun. Om hva som helst programvare videoredigering uten å installere, bare bruk den med en gang, ikke sant? Kom igjen, la oss se!

  • Hvordan laste ned mange YouTube-videospillelister samtidig
  • 7 gratis nettstedsnedlastingsnettsteder av høy kvalitet, må YouTubers vite!
  • De 20 mest populære videoene på YouTube i 2016 av Indonesian Works

Programvare for videoredigering uten installasjon

1. FileLab Video Editor

Fotokilde: Foto: filelab.com

FileLab Video Editor er en av skyprogramvare at lett å bruke for nybegynnere. Det enkle grensesnittet gjør det enkelt for nye brukere å forstå. Med et bredt utvalg overgangseffekter den har, gjør FileLab Video Editor videoene dine enda kulere kombinert med klar lyd.

2. Loopster

Fotokilde: Foto: loopster.com

Rediger videoer med Loopster kanskje noen vil finne det vanskelig, men hvis du ofte gjør redigering med denne skyprogramvaren, vil det definitivt ta lang tid vil bli vant til det også, og det som gjør denne videoredigeringsprogramvaren forskjellig fra andre er resultatene videogjengivelse uten vannmerke.

3. WeVideo

Fotokilde: Foto: wevideo.com

For nybegynnere eller profesjonelle er begge egnet for bruk WeVideo Dette er fordi enkel visning og gode videogjengivelsesresultater. Også tilgjengelig for betalt versjon for høyere kvalitet og også kunne legge til vannmerke spesiell.

SE ARTIKLER

4. Shotclip

Fotokilde: Foto: shotclip.com

Shootclip har en spesiell videoredigeringsfunksjon, nemlig kan brukes sammen med redigering, slik at du kan gjøre videoredigering med vennene dine, selv om de ikke er med deg.

5. MixMov

Fotokilde: Foto: mixmoov.com

Når du gjør videoredigering med MixMoov Du vil føle deg som å bruke et profesjonelt videoredigeringsprogram som FinalCut eller PremierePro fordi det er på tidslinjen MixMoov har mer enn ett video- eller lydspor som vil gjøre deg mer kreativ.

Av de fem videoredigeringsprogramvarene uten å installere ovenstående har mange fordeler og ulemper ved hver, men begge bruker skyprogramvare, som selvfølgelig også krever internettforbindelse når du redigerer.

Ved bruk av sky editor Det betyr ikke at det ikke vil gjøre PCen tung i det hele tatt, for jo lenger du redigerer, vil PCen også gjøre det føles tregere. Men fordelene, nemlig når du gjengir videoen vil den gå raskere i stedet for å bruke en PC med minimale spesifikasjoner. Eventuell redigering kan gjøres hvor som helst til og med på internettkafeen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found