Selv om de er utryddet, er dette de 6 beste Android-dinosaur-spillene i 2017

Anbefalte beste dinosaur-spill på Android. For de av dere som virkelig vil spille og gi Dinosaurs liv, nå kan du få det på Android.

Dinosaurer er en type eldgamle dyr som lenge har vært utryddet. Dens voldsomhet kan skremme alle, men mange liker også dinosaurer og lengter etter å leve side om side med dem. Dessverre er dette umulig fordi det ikke lenger er mulig for dinosaurer å bli født i verden.

Slapp av, for de av dere som virkelig vil lek og gi Dinosaurs liv, nå kan du få det på Android. Så hvordan gjør du det?

Det er enkelt fordi det er mange nå et simuleringsspill med temaet Dinosaurs som du kan laste ned gratis.

Er du nysgjerrig? Her er 6 av de beste dinosaursspillene på Android.

  • Disse 5 Android-spillene med dinosaur-tema får deg til å savne forhistoriske skapninger
  • Dinosaurier, Hijab-kvinner og 50 andre emojier kan brukes snart
  • Føl spenningen ved å komme inn i Jurassic World på Eid-dagen

Dinosaur Games for Android

1. Jurassic Park Builder

Jurassic Park Builder er et Android Dinosaur-spill utviklet av Ludia Inc.. I dette spillet vil du ansvarlig for å ta vare på dinosaurene, som er nesten det samme som den berømte filmen.

Så for de av dere som elsker Dinosaurs, kan du laste ned dette Jurassic Park Builder-spillet å gjenopplivei Dinosaurs på din Android-smarttelefon.

2. Dinosaur Hunter Dino City 2017

Neste kamp er Dinosaur Hunter Dino City 2017, som vil føre deg til Dinosaur jakt. Dette overlevelsessjangerspillet vil presenterer 3D-grafikk nan episk og forskjellige våpen som gjør at du ikke kjeder deg å spille dette spillet.

3. Rovdyr: Dinosaur Hunter

Det neste Android-dinosaur-spillet er Rovdyr: Dinosaur Hunter. I dette spillet vil du bli en dinosaur som er klare til å jakte på hverandre mellom Dinosaurs.

God grafikk og et spennende plot gjør dette spillet ApkVenue anbefaler for de av dere som vil spille som en dinosaur.

4. Dino Hunter: Deadly Shores

Dino Hunter: Deadly Shores er et dinosaurjaktspill som er kulest og ikke vil være kjedelig. Med veldig mange og kule våpen og Dinosaurer av stor variasjon, vil få deg til å føle deg i krig mot ekte dinosaurer.

5. Dinosaur-krigen

Er et spill Strategi-simuleringssjanger, som lar deg komme inn i verden av dinosaurer. I dette ene spillet vil du være på vakt administrere dinosaurene og bygg en vakker dinosaurby.

6. Jurassic World: The Game

Nesten det samme som spill Jurassic Park Builder, i dette spillet vil du lage Dinosaur-teamet som vil kjempe. For de av dere som vil prøve det, kan du laste det ned gratis på Play Store, og bli det beste Dinosaur-teamet i verden.

Kanskje det 6 beste Dinosaur-spill på Android. Hvordan? Er du interessert i å prøve det? Ikke glem å legge igjen din mening via kommentarfeltet nedenfor!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found