5 kameraprogrammer som støtter råformat på Android

Ikke alle Android-smarttelefoner er utstyrt med et kamera som kan ta bilder i RAW-format. Så, her er fem kameraprogrammer som støtter RAW-formatet på Android.

Nå begynner smarttelefoner å vises utstyrt med kameraer med muligheten til å produsere bilder i RAW-format. Som kjent har bildene i RAW-format flere fordeler når de behandles, sammenlignet med JPEG-formatet. Imidlertid er ikke alle Android-smarttelefoner utstyrt med kameraer som kan ta bilder i RAW-format. Vel, her er det 5 kameraapper som støtter RAW-format på Android.

  • 7 Siste Android-gjennomsiktige kameraprogrammer, kan du virkelig?
  • Doyan Selfie? Denne applikasjonen kan gjøre dine selfie-bilder enda mer saftige
  • 4 beste Android-kameraapplikasjoner for fotoredigering

Hvorfor er ikke alle Android-smarttelefoner utstyrt med denne muligheten? Fordi RAW-formatet tar mye plass for å lagre det, i tillegg til at øynene til vanlige brukere vil føle at bildene i JPEG-format er ganske bra.

5 kameraprogrammer som støtter RAW-format på Android

1. Kamera FV-5

Med Kamera FV-5, vil du bli møtt med en kontrollflate som ser ut som et DSLR-kamera. Ved å bruke dette programmet finner du manuelle kamerakontroller. I motsetning til Camera 360-applikasjonen som gir mange opptaksmodus for enkelhet, gir Camera FV-5 bare manuelle innstillingsalternativer, slik at du er mer fleksibel i å administrere dem slik at du kan produsere gode bilder.

FlavioNet Photo & Imaging Apps LAST NED

Det er to versjoner av denne applikasjonen, nemlig Lite og Pro for ID 49560. I Pro-versjonen får du en funksjon som lar deg produsere bilder i RAW-format.

2. AZ Camera - Manuell Pro Cam

Nesten det samme som Camera FV-5, gir applikasjonen også manuelle innstillinger for å få maksimale bilderesultater. Forskjellen er AZ-kamera gir funksjoner RAW-bilder gratis. Likevel ved å gjøre det Oppgradering til Pro-versjonen via applikasjonen, kan du få funksjoner ubegrenset ta opp video, live histogram, og så videre.

Foto og bildebehandling av Hecorat Camera Apps LAST NED

3. Et bedre kamera

Det kan sies at, Et bedre kamera faktisk den beste kameraappen på Android. Dette kameraprogrammet har forskjellige fotograferingsmodi som du kan bruke etter behov. Selv om det er en gratis versjon, får du mange tilleggsfunksjoner ved å betale for Pro-versjonen. Det er uheldig RAW-bildefunksjon støtter bare noen enheter. Bortsett fra det, er et bedre kamera veldig i stand til å bruke takket være moduser som Pre-shot, HDR +, Nattmodus, høyoppløselige panoramaer, fjerning av gjenstander, og så videre.

Apps Photo & Imaging Almalence LAST NED

4. Mi2raw-kamera

Den neste er Mi2raw som faktisk fungerer bra for å produsere RAW-bilder. Denne applikasjonen er gratis, men dessverre er det bare noen få Android-enheter som støtter den, som Xiaomi Mi2, Mi3, LG G2 og OnePlus One. Hvis smarttelefonen din ikke støttes, er det bedre å ikke installere den, fordi den ikke åpnes.

Apps Photo & Imaging MaGin LAST NED

5. Manuelt kamera

Manuelt kamera nesten det samme som nummer 1 og 2, som navnet antyder, vil dette programmet gi deg erfaring med å bruke manuell modus på kameraet. Slik at du vil bli møtt med en visning av kontroller som på et DSLR-kamera. Imidlertid er dette programmet også det samme som nummer 3 og 4, der dette programmet bare støtter enhetene det støtter. For å finne ut om smarttelefonen din støtter manuelt kamera eller ikke, kan du installere manuell kamerakompatibilitet.

Foto- og bildeapplikasjoner Geeky Devs Studio LAST NED Foto- og bildeapplikasjoner Geeky Devs Studio LAST NED

Bilder med RAW-format kan betraktes som rene filer, så senere kan du lagre og behandle dem slik du vil i fremtiden. Husker du den gang da du var i filmtiden? Kanskje du er kjent med klisjeen / negativet til et bilde som er viktig, slik at det kan skrives ut igjen, igjen og igjen. Vi vil RAW-filer kan betraktes som klisjeer / negativer av et bilde.

Så la oss venne oss til å lage RAW-filer fra hvert bilde øyeblikk viktig i ditt daglige liv!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found